Erbil Koru Anadolu Lisesi

Vizyon: Ahlâklı, çağının bilgi ve becerileriyle donanmış, aranan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu akademik ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek, nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel, sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek için VARIZ!

Başarılar: Okulumuzun Balkan güreş şampiyonluğu, Türkiye güreş şampiyonluğu, Tübitak Projesi Bölge 2.´liği ve e-twinnig projeleri bulunmaktadır.

Saatler: Ders Başlangıç: 08:30 Ders Bitiş : 15:30
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız öğrenci almaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %44
Sportif Etkinlikler: GÜREŞ, TEKVANDO, KARATE, KİCKBOX, FUTSAL, DART BRANŞLARINDA BALKAN, TÜRKİYE, İL, İLLER ARASI VE DERECELERİMİZ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzun TÜBİTAK projelerinde Bölge 2.´liği bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda E-twinning, SEDEP, Sıfır Atık, Temiz Okul vb. projeler uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda ERASMUS+ ve E-twinning projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 2022/2023 : 304 öğrenci
Diğer Hususlar: Web adresi kısa: http://meb.ai/nrQ49

WEB - https://erbilkoruanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Dumlupınar Mahallesi Kaleburcu Sokak No.4 P.K. 42070 SELÇUKLU / KONYA