E-twinning Kalite Ödülü Aldık.

E-twinning Kalite Ödülü Aldık.

Okulumuz öğretmeni Ayşe kapkap'ın yapmış olduğu eğitimin projesi ile okulumuz e-twinning kalite ödülünü almaya hak kazanmıştır. Başta Ayşe kapkap olmak üzere Optimus proje ekibine teşekkür ediyoruz.
 Sevgili Ayşe Kapkap,

 

Tebrikler! Okulunuz, "EMPATY WITH THE COLLABORATION OF EMOTIONS" eTwinning projesindeki çalışma için Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Bu, çalışmanızın, öğrencilerinizin çalışmasının ve ortaklarınızla işbirliğinizin Kalite Etiketi Çerçevesi kriterlerini karşıladığı ve yüksek puan aldığı anlamına gelir.

 

Sonuç olarak, web site(ler)inizde dağıtabileceğiniz ve okulunuzda göze çarpan bir konumda sergileyebileceğiniz bir sertifika alacaksınız. Ayrıca projeniz Avrupa Okul Eğitim Platformu'nda özel bir alanda yer alacaktır.

 

Bir kez daha tebrikler ve diğer eTwinning öğretmenleri ile yüksek kaliteli projeler düzenlemeye devam etmenizi umuyoruz.

 

Saygılarımızla,

eTwinning Ekibi

------------------------

Dear Ayşe Kapkap,

 

Congratulations! Your school has been awarded the European Quality Label for the work in the eTwinning project "EMPATHY WITH THE COLLABORATION OF EMOTIONS". This means that your work, the work of your students and the collaboration with your partners met the Quality Label Framework criteria and received a high score.

 

As a result you will receive a certificate which you can disseminate in your website(s) and display in a prominent position in your school. Also, your project will be featured in a special area on the European School Education Platform.

 

Once again congratulations and we hope you continue organising high quality projects with other eTwinning teachers.

 

With our best regards,

The eTwinning Team

15.06.2023 244

 

e twinnig kalite belgeleri:

Avrupa Kalite Etiketi

Ulusal Kalte Etiketi

 

15-06-202315-06-2023